PADI Assistant Instructor

Wil jij ook deels zelfstandig les kunnen geven ?

Als je van het werken met mensen houdt, een passie hebt voor duiken en een heel bijzonder leven wilt leiden, dan is de PADI Assistant Instructor cursus wellicht iets voor jou. PADI Open Water Scuba Instructors en PADI Assistant Instructors zijn de meest gevraagde duikprofessionals van de wereld omdat zij een opleidingsprogramma hebben afgerond dat wereldwijd de norm is voor de training van duikprofessionals. Je behaalt het PADI Assistant Instructor-brevet door toewijding en hard werken, maar de beloning is een baan waarbij je ongelooflijk mooie onderwateravonturen met anderen kunt delen – je zet hun leven, in positieve zin, op zijn kop en verrijkt die van jou zelf. Ben jij er klaar voor om je te voegen bij toegewijde duikprofessionals die de meest vooruitstrevende en populaire duikcursussen van de wereld geven ?

Bij DMV-Duikopleidingen worden de Assistant instructor cursussen niet het hele jaar door gegeven. Informeer naar de mogelijkheden.

Toelatingseisen
Om mee te mogen doen aan de PADI Divemaster cursus moet je:

  • 18 jaar oud zijn
  • Een PADI Advanced Open Water Diver (of gelijkwaardig brevet van een ander training organisatie) hebben
  • Een PADI Rescue Diver (of gelijkwaardig brevet van een ander training organisatie) hebben
  • Een Emergency First Response Primary and Secondary Care (of opleiding in eerste hulp en reanimatie van een andere organisatie) cursus hebben afgesloten binnen de laatste 24 maanden
  • PADI Divemaster zijn
  • Tenminste 60 duiken hebben bij het begin van de cursus.
  • Fit zijn om te duiken en een medische verklaring (PDF) ondertekend door een arts binnen de laatste 12 maanden hebben
  • Daarnaast moet je een Emergency First Response Instructor zijn maar dit brevet mag je ook behalen tijdens je opleiding ( niet in prijs inbegrepen )

Wat is leuk

Je wordt onderdeel van de PADI team en dat is het begin van je leven als een profesioneel in een indusrie, die het ontdekken meer dan waard is.

Wat zijn de kosten?

Cursusprijs € 1399,-      incluslief cursusmateriaal.        

TIP : Ben je een DMV duiker die reeds bij DMV Duikopleidingen zijn Rescue en Divemaster certificaat heeft gehaald, dan informeer naar de mogelijkheden om opgenomen te worden in ons DMV instructie team. Onder leiding van PADI IDCS instructor Marcel Jongen geeft ons ervaren team zeer bedreven duiklessen binnen DMV-Duikopleidingen. Met onze enthousiaste manier van lesgeven willen wij de duiksport promoten in Limburg en dat lukt ons al jaren. Natuurlijk zijn er voor onze vaste teamleden die bijna elke vrijdag willen meehelpen in het zwembad speciale regelingen en afspraken om je Assistant instructor te halen binnen DMV Duikopleidingen. Dat is niet alleen veel gezelliger, maar bovendien kun je er erg veel praktijk ervaring op doen !!.

Laatste stap

Ben je er klaar voor om de reis je leven te maken!

  • Neem hier contact op om je te aan te melden voor de PADI Assistant Instructor cursus.