Het is allemaal begonnen tijdens een vakantie in Italië, waar ik kennis maakte met de  duiksport. Na die duikervaring ben ik helemaal gefascineerd geraakt met alles in en rondom het water. Men interesse ging niet alleen uit van de overweldigende natuur onderwater, maar ook van de technische aspecten betreffende mijn nieuwe sport. Natuurlijk kwam ik daarbij veel in contact met andere duikers. Met hun heb ik veel duikplezier mogen beleven en bovendien heb ik er veel vrienden aan overgehouden. Dit alles  vormt de basis van het ontstaan van “Duiken Met Vrienden” en dus ook DMV-duikopleidingen.

Inmiddels, jaren later, ben ik PADI InstructorPADI Master Scuba Diver Trainer  en  PADI Specialties instructor.  DMV-Duikopleidingen geeft allerlei soorten PADI duikopleidingen van Open Water Diver tot en met Divemaster. Natuurlijk zijn ook een aantal PADI specialties bij ons te verkrijgen. Kijk voor het complete cursusaanbod eens verder onze website.

Onze doelstelling :

Zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken en hun ogen te openen voor een compleet nieuwe wereld onderwater. Duiken moet daarbij voor iedereen betaalbaar blijven. Dit lukt ons dankzij de inzet van de ons DMV- STAFF team dat altijd weer klaar staat om samen met u veel duikplezier te beleven. Dit alles in een gezellige ontspannen sfeer, want wij heten niet voor niets Duiken Met Vrienden !!. Inmiddels is DMV-Duikopleidingen een erkend PADI Dive Center.

Tot duiks !!,      Marcel Jongen

  Marcel10     

 

  

 

INFO OVER ONS PADI DIVE CENTER

 

 

.