INTRODUCTIE DUIK

PADI ReActivate

Je hebt nog nooit gedoken, maar wel altijd eens willen proberen.

Dan is een introductieduik de juiste keuze.

Ook jij zult na de duik zeggen :  Whow ….. dit was helemaal geweldig en ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Duiken is inderdaad fantastisch leuk om te doen.  Zeker in het lekker warme water van zwembad LACO Glanerbrook in de gemeente Geleen. Je maakt kennis met de duiksport en je leert zelfs al tijdens deze eerste introductie om daadwerkelijk te duiken. Het is een fantastische ervaring om te ademen onderwater terwijl je gewichtsloos je eerste rondjes door het zwembad maakt !!. Voor de duik krijg je een kort stukje theorie met een uitleg hoe dat een duikuitrusting werkt. Daarna ga je een uur lang je eerste bubbels maken onderwater !!

open-water-diver-banner-large

Ook ideaal als cadeaubon.

Een originele cadeau tip. Schenk een introductie duik als cadeaubon. Verras je vriend of vriendin met een leuk avondje duikplezier. Diving is fun !!. Natuurlijk is de introductie duik ook leuk om met je gezin, kinderen of zelfs kleinkinderen te doen. Nadat je de cadeaubon hebt ontvangen hoef je pas een datum te plannen. Dit gaat heel gemakkelijk via ons E-mail adres.

Teambuilding met je collega’s van het werk.

De introductieduik is populair bij bedrijfsuitjes. Origineel, actief, spannend, gezellig, leerzaam en veel pret. Een avond om nooit te vergeten.  De avond wordt in dat geval afgesloten met een groepsfoto.

Hoe kan je beginnen?

Stuur ons een e-mail en reserveer eenvoudig jullie duikplezier.

Wat zijn de kosten?

Prijs € 59, euro  p.p. ( vanaf 2 personen 55,- euro p.p. )

  LET OP  !!     LET OP  !!     LET OP  !!

INTRO DUIK OP 29 DECEMBER  : 5 HALEN = 3 BETALEN

  IDEAAL KERST UITSTAPJE MET FAMILIE OF VRIENDEN

Laatste stap

Ben je er klaar voor om een lekkere plons te maken !

  • Neem hier contact ons op om je introductie duik te plannen.