Wat is PADI e-learning ?

PADI eLearning is een online cursus, die er voor zorgt dat de studenten zelfstandig de theorie vanachter hun computer kunnen maken. Je bepaalt dus zelf het moment wanneer je gaat leren. Je hoeft niets anders te doen, dan je aan te melden en de cursus kan beginnen. 

  • PADI eLearning is gemakkelijk. Je maakt eerst het theoriegedeelte in je eigen tempo af. Het enige wat je nodig hebt is een internetaansluiting en je kunt overal inloggen en leren. Je hebt dag en nacht toegang tot het systeem. Jij bepaalt nu lekker zelf wanneer je het theoriegedeelte doet. 

Welke online cursussen zijn er momenteel bij ons beschikbaar?

  • PADI Open Water Diver Course Online 
  • PADI Advanced Open Water Diver Course Online 
  • NITROX Enriched Air Diver Course Online 

VOORDEEL TIP.   

Indien je van plan bent om je Open Water diver cursus bij DMV-Duikopleidingen te volgen, dan kun je gratis deelnemen aan onze Theorie lessen. Gezellig met een groep duikers in twee avonden de theorie halen. Toch kan het zijn dat je door tijdgebrek de theorie liever online wil doen. Het is in dat geval verstandig om je Open water diver cursus en de theorie online niet apart te boeken, want je bent dan een stuk duurder uit.  Indien je de theorie online samen met de Open water diver cursus boekt betaal aanzienlijk veel minder   klik hier

Hoe aan te melden indien je alleen de Online wil doen ?

Klik op onderstaand logo en ga naar de PADI e-learning van DMV-Duikopleidingen Dive Center Sittard …..….  

padi-elearning-2