PADI Open water diver

PADI Open Water Diver

Je reis begint hier!

De PADI Open Water Diver cursus is ’s wereld’s meest populaire duikcursus en heeft miljoenen mensen geïntroduceerd in de avontuurlijke wereld van het duiken.

Wat leer je?

De PADI Open Water Diver cursus bestaat uit drie delen.:

  • Zwembad duiken om de basisvaardigheden van het duiken te leren.
  • Theorie om de basisbeginselen van het duiken te begrijpen.  Wij organiseren GRATIS theorie avonden voor onze open water duikers. Gezellig en zeer leerzaam en natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee. Wil je de theorie zelf online doen, dat mag dat natuurlijk ook. Let op !! Voor de theorie online zijn meerkosten, maar indien je de theorie online samen met deze Open Water diver in een keer bij ons boekt, dan kunnen we hier een speciale afspraak voor maken. Dit is dan veel voordeliger dan dan dat u de theori online apart boekt.
  • Buitenwater duiken om je vaardigheden te herhalen en om de onderwaterwereld te ontdekken !! Onze buitenwaterduiken doen wij het hele seizoen in de Boschmolenplas die door zijn geweldige waterkwaliteit tot een van de allerbeste duikstekken van Europa behoord !! Het zicht onderwater is vaak wel 15 meter. Een ideale duik locatie om je PADI Open Water diver cursus af te ronden. Er is een kantine aanwezig en de auto staat op de afgesloten parkeerplaats direkt aan de instapplaats. Wij verzorgen de duikuitrustingen voor je ter plaatse.  Gemakkelijker bestaat niet !! 
  • In de maanden November t/m half maart duiken we i.v.m. de temperatuur niet meer in het buitenwater. We ronden de zwembadduiken en de theorie wel af in deze periode, opdat we vanaf einde maart de buitenwaterduiken weer kunnen doen. Op wens kunnen we hier echter wel naar een indoor duik locatie gaan. Duiken  tussen tropische vissen is natuurlijk sowieso een waanzinnige ervaring !!.  Kies je ervoor om een deel van je duikcursus indoor af te ronden, dan krijg je er een fantastisch duikavontuur voor terug. Er is een meerprijs voor de indoor cursus, maar die staat niet in verhouding met het duikplezier dat je ervoor terug krijgt. Het is namelijk een onvergetelijke ervaring.      >> Bekijk filmpje.

Om mee te kunnen doen aan een PADI Open Diver cursus moet je :

  • Ervaring met duiken is niet vereist, maar eerst de starterscursus doen is wel verstandig.
  • Ook op oudere leeftijd beginnen met duiken gaat prima. De minimum leeftijd is 10 jaar.
  • Je hoeft geen atleet te zijn, als je maar kunt zwemmen is voldoende.

Wat is leuk

Wat is het leukste gedeelte van deze cursus… eigenlijk alles, want leren duiken is een geweldige ervaring. De eerste keer dat je onder water ademt ga je nooit meer vergeten. Je leert alles om een veilige, gebrevetteerde duiker te worden. Gedurende deze cursus maak je tenminste vier zwembadduiken en vier duiken in het buitenwater onder de supervisie van je PADI Instructor. Heb je geen starterscursus gedaan, dan maak je eerst een extra zwembadduik om vertrouwd te maken met de duikuitrusting. 

 

 Cursusprijs € 459,-

Belangrijk om te weten  !! 

Heb je de starterscursus bij ons gedaan en je wil verder gaan met je duikavontuur, dan is dit je kans. Boek nu je PADI Open Water Diver cursus voor in het voorjaar en je krijgt 100,- euro korting op deze Open  Water diver cursus.

Speciale corona aanbieding !!  

Tijdelijk GEEN MEERPRIJS  voor de ( officiële !! ) PADI THEORIE ONLINE bij alle reserveringen.  Je kunt dus nu je duiktheorie al rustig voorbereiden en zelfs helemaal afronden. Gemakkelijke bestaat niet !!. Deze PADI duiktheorie ONLINE kost normaal 185,- euro, maar je betaald nu echt helemaal niets. Helaas geld dit niet voor de eerdere aanmeldingen. Let op !! Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 30 April 2021

Laatste stap
Ben je er klaar voor om de reis te beginnen !

  • Neem hier contact op om je te aan te melden voor de PADI Open Water Diver cursus.