Het is allemaal begonnen tijdens mijn vakanties in Italië, waar ik kennis maakte met de duiksport. Door deze duikervaringen raakte ik gefascineerd van de kleurrijke flora en fauna onderwater. Daarbij gaat mijn interesse ging niet alleen uit van deze overweldigende natuur, maar ook van de technische aspecten betreffende mijn nieuwe sport. Later ben ik veel in Nederland gaan duiken. Natuurlijk kwam ik daarbij veel in contact met andere duikers. Met hun heb ik veel duikplezier mogen beleven en bovendien heb ik er heel veel vrienden aan overgehouden. Dit alles vormt de basis van het ontstaan van “Duiken Met Vrienden” en dus ook DMV-duikopleidingen.

Inmiddels, jaren later, ben ik PADI InstructorPADI Master Scuba Diver Trainer,  PADI Specialties instructor,  PADI Sidemount instructor, PADI Self Reliant instructor, PADI IDC-Staff instructor en PADI ELITE instructor 2019-2020-2021-2022-2023.  Bij DMV-Duikopleidingen geef ik diverse PADI duikopleidingen. Het complete cursusaanbod vind je op onze website.

Onze doelstelling :

Zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken en hun ogen te openen voor een compleet nieuwe wereld onderwater. Duiken moet daarbij voor iedereen betaalbaar blijven. Dit lukt ons dankzij de inzet van de ons DMV- STAFF team dat altijd weer klaar staat om samen met u veel duikplezier te beleven. Dit alles in een gezellige ontspannen sfeer, want wij heten niet voor niets Duiken Met Vrienden !!. Inmiddels is DMV-Duikopleidingen het enige PADI 5 star Dive Center in Limburg.

Duiken leer je bij DMV-Duikopleidingen !!

Marcel Jongen… PADI IDCS-979310.

ALLE INFO OVER ONS PADI DIVE CENTER

.