Cursusaanbod

Start your adventure

 

 

 

 

 

 

PADI maakt het verschil

Het PADI duikbrevet is het meest gerespecteerde en naar gezocht duikbrevet in de wereld. Waar je ook duikt, je PADI brevet wordt erkend en geaccepteerd. het is een feit dat je tijdenss je duikavonturen omgeven zult zijn door andere PADI gebrevetterde duikers. Zij hebben net als jij de keus gemaakt om getraind te worden door ’s werelds meest gerespecteerde duikorganisate. PADI is niet voor niets “The way the world learns to dive!”

Waarom maakt PADI het verschil ?

Opleiding – Het PADI opleidingsysteem is het meest solide gestructureerde systeem in het duiken. PADI cursussen zijn ontwikkeld om het leren plezierig te maken. Onder de begeleiding van je professionele PADI Instructor, zul je vertrouwen ontwikkelen in het onder de knie krijgen van de meest belangrijke veiligheidsprocedures en vaardigheden. PADI Instructors zijn getraind volgens de hoogste sstandaards en worden ondersteund door een solide, pro-actieve kwaliteitbewakingsysteem.

Lesmaterialen – Hoog opgeleide ontwikkelaars gebruiken state-of-the-art technologie en leermethodes om de PADI materialen voor je te ontwikkelen. Hierbij is de student het middelpunt voor de ontwikkeling. Alle materialen geven jouw PADI Instructor een basis om verder op te bouwen en je te begeleiden naar succesvol afsluiten van je cursus.

Opleidingstandaards – Alle PADI programma’s, van beginner tot aan de divemaster training, vallen onder strikte opleidingsstandaards. Hierdoor is er een consistent niveau, dat wereldwijd gecontroleerd wordt. Dit om de kwaliteit van PADI opleidingen te waarborgen. PADI gebruikt een pro actieve methode om deze kwaliteit te controleren. Zo ontvangen veel deelnemers aan de PADI opleidingen een enquete met sleutelvragen over de standaards van de cursus. Geen andere duikorganisatie werkt zo om zijn professionle betrowubaarheid en integreteit te waarborgen.

Vervolgopleidingen – Het plezier hebben van het duiken met zelfvertrouwen is de grondslag voor het PADI vervolg opleidingprogramma. Zo kun je de duikvaardigheden uitbouwen en nog meer genieten van je sport. Iedere PADI cursus bouwt verder op de volgende cursus en zorgt voor nog meer inzicht, kennis en veiligheid. PADI specialty cursussen geven de mogelijkheid om een specifiek onderdeel in het duiken beter te leren kennen.

PADI - The way the world learns to dive!

PADI bij DMV Duikopleidingen Sittard

ONS CURSUSAANBOD :

Introductieduik 

Starterscursus

PADI  Open Water diver

PADI  Theorie  ONLINE           

PADI  Advanced Open diver

PADI  Rescue diver

PADI  Divemaster

PADI  Assistant Instructor

Emergency First Response

PADI  Specialty diver    Peak Performance Buoynacy 

PADI  Specialty diver    Night Diver 

PADI  Specialty diver    Dry Suit Diver 

PADI  Specialty diver     Drift Diver 

PADI  Specialty diver     U/W Navigator 

PADI  Specialty diver     Deep Diver 

PADI  Specialty diver     D.P.V. Diver 

PADI  Specialty diver     Sidemount Diver

PADI  Specialty diver     Enriched Air – Nitrox

PADI  Specialty diver     Self Reliant diver Diver

PADI  Specialty diver     Ice Diver 

PADI  Specialty diver     Wreck Diver 

PADI  Specialty diver     Search & Recovery Diver 

PADI  Specialty diver     Multilvel Diver

PADI  Specialty diver     Altitude Dive

PADI  Specialty diver     D.U.P. Diver 

PADI  Specialty diver     Project Aware Diver 

PADI  Specialty diver     Aware Coral Reef Conservation